Sfeerimpressie Millennium Toernooi 2016

Het was weer een voetbalfeest bij OLIVEO in Pijnacker tijdens het 17e Millenniumvoetbal toernooi. Klik op de link voor een sfeerimpressie van het D en C jeugd weekend.Fotos - http://www.daviddilling.com/Millenniu... --- D en C-Jeugd Sfeer Millennium Toernooi 2016.

Verslag C & D Jeugd 2016

Ook de D en de C jeugd hebben hun tweedaagse Millenniumtoernooi erop zitten.

16 D-teams en 12 C-teams hadden zich zaterdagochtend gemeld op ons sportpark. Voor deze teams moesten maar liefst 24 tenten beschikbaar zijn, want er moest plaatst ingeruimd worden voor ruim 400 slapers. Rob de Brabander en zijn team hadden al eerder 12 tenten opgetrokken en moesten dus nogmaals 12 tenten plaatsen. Dit "klusje" was bij hun in goede handen want binnen een paar uur was het complete tentenkamp een feit. Na wat puntjes op de welbekende i werd het sein op groen gezet zodat op vrijdag en zaterdag de teams hun plekje in de tenten konden innemen.

Lees meer: Verslag C & D Jeugd 2016

Verslag E&F Weekend

Het afgelopen weekend heeft de F en E jeugd het eerste gedeelte van het Millenniumtoernooi gespeeld.

Vanuit alle hoeken van Nederland en daarbuiten wisten de verenigingen de weg naar De Groene Wijdte te vinden. De weergoden waren ons na een paar weken met zon en hoge temperaturen, minder gunstig gezind, maar het voorspelde natte weer bleef gelukkig, met uitzondering van een paar regenbuitjes, achterwege. Naar horen zeggen was het wel erg koud in de tenten op het tentenkamp. Maar daar hadden alleen de begeleiders last van, want de kinderen hadden alleen maar veel plezier.

Lees meer: Verslag E&F Weekend

Programma 2016

online
Het programma voor de C, D, E & F junioren staat nu online. Ga hiervoor snel naar het programma.

Sponsoren

logo-toussaint
logo worreljetten
 
logo impressed

logo clubvan100